FLABéLOS

   10 perc a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! Teljes test vibrációra alapozva egy ausztrál professzor fejlesztette ki az OTTO FLABÉLOS-t. A FLABéLOS billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az izületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. Napi 10 perc, akár ebédidő alatt is. Minden részletet megtalál a beleegyező nyilatkozatoknál! Kérem olvassa át részletesen kinek javasoljuk és kinek nem. Speciális ajánlatok, akciók a tájékoztatókban. Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kavitáció

   Az első kezelés előtti konzultáción megbeszéljük melyik testrészein szeretne változtatni, továbbá tájékoztatjuk a kezelés lehetséges kockázatairól. A beleegyező nyilatkozat aláírásával elismeri, hogy a kavitációs kezelés elvégzését kizáró betegségben, betegségekben nem szenved. Lemérjük a kezelni kívánt testrészt a kezelés előtt és utána is, hogy ellenőrizhessük az elért eredményt. A program első lépéseként bőrradírral kíméletesen eltávolítjuk az elhalt hámsejteket a kezelendő felületről, ezáltal szabad utat biztosítva a speciálisan a kavitációs zsírbontáshoz kifejlesztett ultrahang gél felszívódásához. Az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) egy olyan új, műtéti beavatkozás nélküli kozmetikai eljárás, mely a zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredmény nyújt a makacs zsírpárnák ellen. (pl. hason, fenéken, combon, karon) Az ultrahangos zsírbontás a kezelt területen a zsírsejtek számát véglegesen csökkenti, így eredmény tartós, nincs jojó hatás, nem keletkeznek új zsírsejtek. A kavitáció elvén működő módszer teljesen fájdalommentes és biztonságos: a 40 Khz-es ultrahangrezgés a zsírszövetre hat (a zsírszövetben nyelődik el) más szövetet, sejtet nem károsít. Az eddig "eltávolíthatatlannak" hitt zsírpárnák sajnos nem csak a túlsúlyosokat és az enyhén moletteket, hanem gyakran a "normál" testsúlyúakat is érintik. Vannak ugyanis olyan problémás helyek, melyekről szinte reménytelen fogyni, ilyen pl a belső comb, a külső comb, azaz a "lovaglónadrág", illetve a felkar. A kavitációs kezelés során 40.000 Hz fókuszált ultrahanghullámot használunk, mely 2-3 cm mélyen hatol be a bőr alá. Ennek következtében a zsírszöveten belül vákuumbuborékok keletkeznek, melyek folyamatosan nőni kezdenek, majd egy kritikus méretet elérve hirtelen összeroskadnak, így a zsírsejtek membránja feltöredezik, a komplex zsírok hő hatására egyszerű alkotórészeikre bomlanak és folyékonnyá válnak. Az elfolyósodott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.

Bőrfeszesítés

   A célzott 1MHz frekvenciájú UH hullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így hőmérsékletük a súrlódási hő hatására megnő. A szabaddá tett zsír és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, fokozva a méregtelenítést és ezáltal csökkentve a zsírlerakódásokat. A kezelőfejek síkosságát elősegíthetné egy sima orvosi UH gél is, ám a kezelés során professzionális minőségű, speciálisan a kavitációhoz kifejlesztett zsírbontó géllel fokozzuk a hatást.

Turmánium párna

   A trumánium hosszú hullámú infravörös sugarakat és negatív ionokat bocsát ki, köszönhetően a turmánium kerámiának, amely összetevői: turmalin, germánium, elván és vulkániuks kőzet. Normálisan a nyaki gerincoszlop hajlékony és formája lágy C alakot ír le. Amikor a nyaki csigolyák függőleges helyzetben vannak a rugózásuk csökken. A porckorong ilyenkor folyamatosan be van szorítva. A turmánium párnán való pihentető érzés segít ellazítani a testet.

Chi-gép

   Hozzásegti a testben lévő mérgező anyagok eltávolításához és anélkül szolgáltatja a sportolás és fitness programok kínálta előnyöket, hogy megterhelné a gerinc csigolyái közötti izületeket, szívünket vagy tüdőnket. 10 perc használata olyan, mintha 1 órát gyalogolna! Sérülést nem okozhat, a test energiaszintjét növeli. A méregtelenítési mechanizmus a következő: a testben lévő nyirokfolyadék feladata a test megtisztítása a hulladék anyagoktól. A nyirokfolyadék mennyisége nagyobb mint a véré, de nincs olyan "szivattyúhatás", ami mozgatná a testen belül. Ezért a tisztító-méregtelenítő hatást a fizikai tevékenységnek kell aktiválnia. A Chi-gép hatékonyan megmozgatja a testnedveket és segíti a nyirokáramlást, ami különösen azok számára fontos, akik nem mozognak eleget. Aktivizálja a szervezetben megrekedt energiákat, átmozgatja az egész testet  fekvés közben.

Testtekercselés

   A csapdába került zsírok eredményezik az un. Karfiolos bőrfelület. A cellulit-kérdés komoly gond, a szebbik nem szine minden egyes tagját érinti. Ez a probléma nem kímél sem fiatalt, sem öreget, sem dundit, sem karcsút. A nap mint nap bevitt mérgek mindnyájunk testében szövetségre lépnek a felgyülemlett zsírsejtekkel és megtelepszenek combunkon, fenekünkön, hogy ott hepe-hupákat hozzanak létre. Nem csak csúnya, de rettenetesen egészségtelen is, hiszen ki akarna a mérgekkel a testében élni? A testtekercselés erre ad hatékony megoldást! Nincs fájdalom, csak sima bőr. A paprika- és fahéjtartalommal bíró professzionális kozmetikai nagykerből származó speciális krémmel bekenjük a kezelendő területet, majd lazán befóliázzuk. A 20 perc pihenés alatt folyamatosan pótolni kell a szervezetből eltávozó folyadékot. Ez felgyorsítja a nyirokkeringést, így a méreganyagoknak nincs is más lehetőségük, mint eltávozni. Felszabadulnak a csapdába került zsírok és hatékonyan eltávolíthatókká válnak.

Csillámtetoválás

   Csodaszép sablonok közül kiválaszthatod, amelyik Neked tetszik és 15-20 perc múlva a sziporkázó csillámmal tetoválva elmehetsz. Kb. 7-10 napig marad fenn a bőrödön. Vízálló!!!!!!